Visió i valors | annapamplona psicologia

Visió i valors

Quina és la meva filosofia?

 

  • Personalment parteixo de la visió que cadascú de nosaltres és diferent, això significa que cada persona ha de rebre i rebrà un servei individual i personalitzat, adequat a la seva mida i als seus objectius.
  • La confidencialitat és essencial en la pràctica de la psicologia.
  • No crec en una pràctica basada en l’ús d’etiquetes que et marquen de per vida, una persona pot estar passant per un procés depressiu degut a unes circumstàncies determinades, però no vol dir que sigui una persona depressiva.
  • El meu objectiu no és fer diners, alguns amb una sessió de consulta en tindran prou, d’altres potser necessitaran un seguiment més exhaustiu. Sempre és el client el que va marcant el camí que vol seguir.
  • Per aconseguir reduir el nombre de sessions, intento posar feina per casa i que, sempre que es pugui, se m’expliquin detalls importants via correu electrònic. D’aquesta manera aconseguim destinar les sessions a treballar.
  • Cada persona té la capacitat de solucionar els problemes però de vegades és difícil trobar les eines. De vegades els problemes semblen no tenir solució. De vegades la vida et posa tan a prova que un no sap veure el costat positiu. La meva tasca consisteix en posar llum al camí.
  • Les persones tenim un paper actiu en el procés psicoterapèutic.
  • Sóc conscient que molta gent pensa que anar al psicòleg és sinònim d’estar malalt. Cada vegada més hi ha més consciència de la importància de la nostra professió en la societat, però és veritat que anar al psicòleg resulta una mica incòmode. Jo treballo de tu a tu, de persona a persona; perquè només amb humiltat, respecte i des del cor, es pot ajudar al que pateix.

Tots tenim dies bons i dies no tan bons a la feina. M’agrada treballar com a psicòloga autònoma per treballar a la meva manera, sense “jefes” que estiguin observant-me atentament. Quan vaig començar en aquest ofici vaig sentir que havia d’actuar segons els meus principis, encara que això signifiqui, moltes vegades, anar en contra el que la societat, els grans organismes i empreses creguin que hauria de fer o dir. Sóc una humil psicòloga i dono la meva opinió sense que això signifiqui que s’hagi de fer el que dic jo, només faltaria! Sé que això significa que tiro pedres sobre la meva teulada, doncs a segons quins llocs no diran el meu nom per recomanar-me…  però vull seguir-me mantenint  fidel als meus principis sense vendre’m a ningú. Per mi el més important és la persona que tinc al davant, sigui qui sigui, tingui l’edat que tingui, es digui com es digui. A tot arreu hi ha interessos, jo intento que la meva pràctica n’estigui neta. annapamplona.

Si creus que ens podríem entendre bé, no dubtis a posar-te en contacte amb mi.