Psicologia Juvenil

L’adolescència és una etapa dura per tots els joves, però encara és més dura pels pares. És en aquesta època quan ja no es veu al pare i a la mare com a herois i heroïnes, els pares s’humanitzen i es veuen més els defectes que les virtuts. El jove comença a descobrir qui és realment, és quan es construeix la identitat. Si deixem que facin el que vulguin correm el risc de ser més el seu amic que el seu pare/mare, llavors… si feu el paper d’amic, qui li farà de pare/mare? Si controlem en excés perdrem la seva confiança i ens obsessionarem, aconseguint l’efecte contrari al que desitgem. Com hem d’actuar? Quins comportaments hauríem de premiar? Quines són les senyals d’alarma que ens poden indicar que hi ha un problema darrere? Com augmentar la confiança? Aquestes són algunes de les preguntes que es plantegen constantment a la consulta, però a més també tractem:

  • Trastorns d’ansietat (pors, fòbies, ansietat generalitzada, crisis d’angoixa, trastorn obsessiu-compulsiu, trastorn per estrès post-traumàtic, hipocondria)
  • Treball emocional  (separació i divorci dels pares, trencament de la parella, mort i dol, gelosia dels germans, …)
  • Trastorns de la conducta alimentària (anorèxia, bulímia, ingesta compulsiva, dietes restrictives…)
  • Trastorns de personalitat
  • Trastorns de l’estat d’ànim (depressió, distímia…)
  • Gestió de la ira i l’estrés, treball de l’agressivitat

Moltes famílies tenen problemes per donar als seus fills l’atenció psicològica que necessiten, per això ofereixo paquets mensuals de sessions, amb preu tancat. Perquè ningú es quedi sense l’atenció que necessita i a un preu econòmic.

Si creieu que el vostre fill o la vostra filla adolescent pot estar atravessant per un moment difícil, no dubteu a posar-vos en contacte amb mi per resoldre qualsevol dubte, us atendré encantada. Tractaments per a joves a partir dels 14 anys.