Teràpia amb infants

La teràpia amb infants és molt diferent de la teràpia amb adults, d’entrada hem de distingir les següents diferències:

  1. Els infants fan teràpia perquè els pares creuen que serà positiu per ells, ja sigui per recomanació d’algun altre professional o per convicció pròpia.
  2. Els infants, molt sovint, no vénen amb cap motivació de canvi personal; sinó que, com hem dit, solen venir perquè els hi diuen els seus pares.
  3. Els infants no tenen manies, normalment si no els hi agrada venir t’ho diran, si no els hi caus bé també t’ho diran… però si es senten còmodes i a gust es notarà (i potser també t’ho diran).

Com que els adults soleu venir amb un problema identificat i amb objectius de millora, la teràpia sol ser focalitzada al vostre problema i es plantegen canvis immediats. En canvi, amb els infants això no passa, per això m’agrada treballar amb ells individualment (amb constant contacte amb  pares, mares i educadors) i establir un vincle de tu a tu, on no hi hagi res que es pugui interposar en la nostra relació. Com treballo amb els infants?

  • Respectant el ritme de cadascú. N’hi ha que m’agafen confiança de seguida, d’altres els hi costarà més. No importa, ens adaptem l’un a l’altre.
  • Proposant activitats amenes on pugui disfrutar: partits de bàsquet, puzzles, pintures, fer escultures, balls… depenent dels interessos de cada infant i de les ganes que tingui de passar-s’ho bé.
  • NO fer en cap moment interrogatoris de 3r grau; cada infant parlarà quan tingui la necessitat de fer-ho, sense que els haguem de pressionar perquè ho facin.
  • Facilitant que hi hagi un clima agradable i que ho interpretin com un lloc segur on poden dir el que vulguin, sabent que no seran jutjats al fer-ho i que no ho sabrà ningú.
  • No obligant a ningú a fer teràpia i respectant la seva decisió de parar amb les sessions, així com també ajudant en el procés de canviar de professional.
  • Afavorint que ells mateixos siguin conscients dels canvis que poden provocar en la seva vida, proporcionant-los eines que els permetrant afrontar situacions futures amb total serenitat.

La teràpia amb infants sol ser més llarga que la dels adults, per allò que comentàvem de que els adults som capaços de focalitzar el nostre problema i promoure canvis ràpidament. Per això m’agrada facilitar (sempre que es pugui) la feina als pares. D’entrada estem en contacte després de cada sessió, per així poder guiar-los una mica en el procés i, d’altra banda, facilitant les modalitats de pagament i facilitant així que es pugui seguir una teràpia de qualitat setmanalment o quinzenalment.

Si teniu qualsevol dubte em podeu escriure a contacte@annapamplona.com sense cap mena de compromís!!

No mireu la psicoteràpia com el tractament a una malaltia mental. Avui en dia ja no és així. Mireu-ho com una oportunitat de créixer interiorment i de tenir unes eines que us serviran per afrontar els problemes amb serenitat

annapamplona

Buscando drogas en línea? Por ejemplo Xylocaine provoca entumecimiento en un área de su cuerpo. Dado durante el parto. En segundo lugar trata problemas de ritmo cardiaco de emergencia. Hay remedios sólo para las mujeres. A continuación hay siete información personal que debe recordar acerca de “zitromax dosis“. ¿Cómo puede obtener información adicional correcta acerca de “zithromax dosis“? Otra cuestión que debemos es “Azitromicina efectos secundarios“. Una investigación médica encontró que sólo el 14 por ciento de los pacientes que tomaron Wellbutrin le dijeron acerca de la disfunción sexualidad. También se conoce como impotencia como la incapacidad para alcanzar una erección adecuada para el coito. Una vez más Kamagra también yo se puede utilizar para resolver otra queja según lo determinado por su médico forense.

One Comment on “Teràpia amb infants

  1. Pingback: Com és això de “fer teràpia”? | annapamplona psicologia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *