Serveis | annapamplona psicologia

Serveis

Els meus serveis van adreçats a tots aquells que es troben en un moment de bloqueig, que no són capaços de tirar endavant i necessiten un cop de mà; per aquells que tenen alguna inquietud que necessiten resoldre; per els que necessiten un punt de suport; pels que estan desorientats; pels pares i mares que volen ajudar els seus fills; per les mares i pares que reaccionen de manera inadequada per culpa de l’estrès; per les persones que no troben sentit a la seva vida; per aquells que acaben de perdre una persona estimada; els que ho han deixat amb la parella… o simplement per aquells que volen prevenir una malaltia futura.

Primer ens posarem en contacte via e-mail o telèfon i m’explicareu lleugerament quin és el motiu de la consulta. Les sessions duren 1 hora. No hi ha un nombre de sessions fixades i em podreu consultar sempre que ho desitgeu, sense cap compromís ni cap cost addicional. Sempre hi ha un seguiment via telèfon o correu electrònic totalment gratuït.

Treballo amb persones de totes les edats: nens, joves, adults i famílies. També treballo per a empreses i realitzem sessions de psicoteràpia online, garantint sempre la privacitat i confidencialitat.

Ofereixo servei a domicili per a persones amb mobilitat reduïda, amb un cost addicional de 0,25€ per quilòmetre. Els clients de Santa Coloma de Farners tenen el servei gratuït.

Contacte