Separació dels pares

annapamplona-psicologia-separacions-dels-pares

Avui en dia és molt comú trobar nens i nenes que conviuen amb els pares separats o divorciats. Que sigui comú no vol dir que no signifiqui res pels fills. Hem de ser conscients que, fins i tot abans que naixem, el pare i la mare són els nostres referents i, de cop, es separen. No podem utilitzar l’argument de : ‘com que és tant petit… no s’adona de res, ja li explicarem quan sigui més gran’; els nens i nenes són éssers lògics i saben que alguna cosa passa.

Que us voleu divorciar? Pregunta bomba! Què hem de respondre? Doncs la veritat. Hem d’explicar quina és la situació, adaptada a l’edat dels fills, perquè ho puguin entendre. Hem d’explicar també la diferència que hi ha entre el compromís marit-muller i el compromís pares-fills. Hauríem d’evitar parlar malament de la nostra parella (pare o mare), però tampoc cal dir-ne meravelles sempre, perquè llavors ens poden preguntar ‘Si és tant bo i us porteu tant bé, per què us vau separar?

Què senten els nens després de la separació?

– Alguns veuen que no és tant dolent com es pensaven. – D’altres es senten tristos i tenen la necessitat de plorar. – Alguns no poden (o no volen) dormir a les nits per la por que tenen de ser abandonats. – D’altres es neguen a menjar perquè és una manera molt eficaç d’obtenir l’atenció dels progenitors. Però n’hi ha que realment no poden menjar, els nervis davant la nova situació fan que sentin un nus a l’estómac. – Alguns deixen de tenir ganes de jugar amb els seus amics, perquè es senten diferents. – D’altres pensen que estarien millor amb l’altre progenitor i pensen en escapar i anar a viure amb ell. – I per últim, de vegades hi ha nens i nenes que tenen la necessitat d’ajuntar els pares de nou, a que tot torni a ser com abans. Això els genera tristesa perquè no ho aconsegueixen.

És molt important que, com a pares i mares, busqueu ajuda professional si veieu que el vostre fill o la vostra filla està tenint problemes amb la vostra separació. No espereu a que sigui massa tard, perquè una mala gestió del divorci pot provocar problemes emocionals posteriors en el nen/a.

Contacte

Buscando drogas en línea? Por ejemplo Xylocaine provoca entumecimiento en un área de su cuerpo. Dado durante el parto. En segundo lugar trata problemas de ritmo cardiaco de emergencia. Hay remedios sólo para las mujeres. A continuación hay siete información adicional que debe recordar acerca de “zitromax dosis“. ¿Cómo puede obtener buenas calificaciones información adicional correcta acerca de “zithromax dosis“? Otra cuestión que debemos es “Azitromicina efectos secundarios“. Una investigación médica encontró que sólo el 14 por ciento de los pacientes que tomaron Wellbutrin le dijeron acerca de la disfunción sexual. También se conoce como impotencia como la incapacidad para alcanzar una erección adecuada para el coito. Una vez más Kamagra también yo se puede utilizar para resolver el problema otra queja según lo determinado por su médico.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *