Quan trenques amb una relació tòxica.

Quan trenquem amb una relació tòxica, sobretot de parella, sol aparèixer el síndrome d’abstinència. Aquest es caracteritza per:

  • Sensació de dolor al pit, de buit.
  • Pensaments obsessius sobre aquella persona.
  • Sentiment d’haver comès un error al deixar a la parella.
  • Ansietat (nerviosisme, mareig, sentiment de pèrdua del control…).
  • Ganes de plorar.
  • Tendència a passar per alt totes les situacions negatives de la relació i recordar només les bones.
  • Ganes de voler contactar amb la persona.
  • Conductes obsessives envers a la persona que hem deixat com: controlar les hores de connexió del Whatsapp, Facebook i altres xarxes socials; passar per zones que sol transitar la persona, etc.

Què fer davant aquesta situació?

Doncs bé, si heu pres la decisió de deixar a la vostra parella, segurament ho heu fet per alguna raó. Normalment dediquem molt temps a meditar el que està passant, com ens estem sentint… per tant, no és una decisió que prenem d’un dia per l’altre, sol venir de lluny. Entenent que heu pres la decisió seguint els vostres principis i sent conscient dels símptomes que podeu sentir, haureu d’aprendre a acceptar tota la simptomatologia i a viure amb ella durant un temps. És fàcil que, al trobar-vos malament, vulgueu tornar a posar-vos en contacte amb la que fins ara era la vostra parella, però no us enganyeu, és com l’alcohòlic que torna a prendre una copa de conyac per superar el malestar. Calmarà el malestar momentàniament, però tornarà a surgir.

Apunteu-vos a un gimnàs, aneu a caminar muntanya amunt, aneu a nedar… fer exercici físic us ajudarà molt a controlar la simptomatologia, cada vegada que supereu una temptació de posar-vos-hi en contacte voldrà dir que teniu un pas més cap al camí de la llibertat. I no tireu la tovallola si teniu recaigudes, els diumenges plujosos d’hivern solen ser el moment perfecte per recaure i fer una trucada, enviar un missatge, planejar una trobada ‘casual’… les recaigudes us posaran a prova i no tardarà a sorgir el pensament de per què vau deixar la relació tòxica i llavors tot tornarà a tenir sentit altra vegada i continuareu amb el procés.

El millor que podeu fer? Tenir contacte 0 amb la persona i posar distància pel mig, no compartir amistats, no compartir gimnàs, aficions, RES. Com menys us veieu, millor. I no, no és un bon moment per intentar tenir-hi una relació d’amistat… de fet, mai és un bon moment perquè la teva ex-parella es converteixi en el teu millor amic!!!

I si necessiteu un cop de mà, assessorament, algunes pautes, exercicis per calmar la vostra bèstia interior… no dubteu a posar-vos en contacte amb mi! 😉

Buscando drogas en línea? Por ejemplo Xylocaine provoca entumecimiento en un área de su cuerpo. Dado durante el dia el parto. En segundo lugar trata problemas de ritmo cardiaco de emergencia. Hay remedios sólo para las mujeres. A continuación hay siete información que debe recordar acerca de “zitromax dosis“. ¿Cómo puede obtener buenas calificaciones información correcta acerca de “zithromax dosis“? Otra cuestión que debemos es “Azitromicina efectos secundarios“. Una investigación médica encontró que sólo el 14 por ciento de los pacientes que tomaron Wellbutrin le dijeron acerca de la disfunción sexualidad. También se conoce como impotencia como la incapacidad para alcanzar una erección adecuada para el coito. Una vez más Kamagra también se puede utilizar para resolver otra queja según lo determinado por su médico de cabecera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *