La tornada de vacances et donarà moltes pistes sobre la teva vida.

Si bé l’any passat escrivia sobre els meus símptomes post-vacances després d’estar gairebé un mes voltant per Menorca, aquest any torno completament diferent. Aquest any no he tingut la necessitat de marxar, sí que tenia moltes ganes de fer-ho, de començar un viatge diferent, però no ho he viscut com una necessitat. En cap moment he pensat en la tornada com un uuufff quin pal, al contrari, tenia ganes de deixar enrere (no de tapar ni enterrar) els mals moments que m’ha aportat el curs 2017-2018 i començar amb molta força el 2018-2019.

Per què dic que la tornada de vacances ens pot donar pistes sobre la nostra vida? Doncs perquè, depenent com estiguem (i com tornem) després de les vacances, podem veure si estem bé amb la família, amics i, sobretot, a la feina. En definitiva, veient com ens trobem al tornar a la rutina, podem intuir si estem en la línia que volem o si, pel contrari, hi ha aspectes que grinyolen a la nostra vida.

Hi ha molta gent que viu esperant el cap de setmana i les vacances, moltíssima. Això ja ens dona una pista molt valuosa: què passa entre setmana que no ets feliç? Potser no t’agrada la feina? o potser els companys? o potser no t’agrada el que estàs fent? o potser és una altra cosa? Per tant, si acabes de tornar de les vacances i ja estàs esperant amb candeletes el cap de setmana o les properes vacances, potser és que t’has de plantejar alguna cosa, no creus?

Si no has sigut capaç de desconnectar de la feina i sempre la tenies al cap… potser és que la feina et supera, potser et sents sota massa pressió. O potser és tot al contrari, tens ganes de fer les coses diferents i et mou l’esperit innovador que portes dins, per canviar i crear.

Si ets dels que estaves desitjant que s’acabessin les vacances per tornar a treballar i ara que treballes et sents alleugerit… potser és que la feina t’aporta quelcom que no tens a casa, potser tranquil.litat, potser calma, potser reconeixement… (o potser silenci!)

Si ets dels que has penjat TOT el que has fet durant les vacances a les xarxes socials, tots els llocs on has anat, les copes que t’has pres a les terrasses, els sopars romàntics, les sortides de festa, etc., potser és que tens molta necessitat que els altres vegin com de bé t’ho passes, o potser estàs practicant per fer-te influencer! Però, en tots els casos, potser t’hauries de plantejar per què has malgastat temps de les teves magnífiques vacances per penjar-ho a les xarxes…

En definitiva, la qüestió és mirar com estem durant les vacances i també després de fer-les, moment on tornem a la nostra feina del dia a dia. Com he tornat jo? Doncs motivada de la vida (quina novetat…) i us puc assegurar que amb ganes de fer tan bé com pugui la meva feina!

I aquí estem… per qualsevol cosa: contacte@annapamplona.com o al 972931046. De dilluns a dijous de 15h a 20.30h.

PD: i els que encara no heu fet vacances, només heu de mirar com esteu ara que treballeu i si veieu les vacances i els caps de setmana com una necessitat.

annapamplona

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Conoce cómo se procesan los datos de tus comentarios.