Guia per a pares separats

Avui en dia és molt més comú separar-se de la parella i crec que això és una bona notícia, doncs vol dir que no estem condemnats a passar la resta de la vida al costat d’una persona que no ens omple. Entre adults és fàcil d’entendre, però quan hi ha fills pel mig… és més complicat. Aquí us deixo alguns tips si us trobeu en fase de separació i no sabeu com acabar de gestionar-ho. Espero que us sigui molt útil! 😉

  1. D’entrada, és important que pare i mare us assegueu davant dels vostres fills i expliqueu la situació que s’està vivint a casa. Abans d’una separació hi sol haver mala maror a la llar i els nens, que no tenen ni un pèl de tontos, hauran ensumat que alguna cosa estava passant. Frases com el pare i la mare necessiten separar-se perquè junts no són feliços han passat algunes coses que han fet canviar el rumb de la parella us poden ajudar.
  2. Deixeu MOLT CLAR que sempre hi sereu, passi el que passi; que el fet que us separeu i no visqueu junts no significa que us deixaran de veure i que sempre podran comptar amb vosaltres.
  3. La veritat, davant de tot. Heu de ser sincers amb els vostres fills i explicar-los què ha fet que la relació es trenqui, sempre adequant-ho a l’edat dels vostres fills, és clar! És important que sàpiguen què ha passat i el per què de tot plegat, perquè si els digueu ens estimem molt, som molt amics i tot va bé però no viurem junts NO entendran absolutament res. Expliqueu-ho amb naturalitat. Per exemple: Mireu, el papa i la mama ja fa temps que no estan gaire bé i la mama ha començat a veure’s amb un noi i li agrada molt i té moltes ganes d’estar amb ell i el papa no es mereix que l’enganyi, prefereixo ser sincera amb ell.
  4. Els nens ho passen fatal. Des del moment que neixen veuen el pare i la mare junts, el nucli familiar, la llar. De cop tot això es gira i es veuen vivint només amb un dels dos i passant només quatre dies al mes amb l’altre. També hi ha els casos de custòdia compartida, acords varis, etc. Però res és el mateix com viure tots junts al domicili familiar. Han de passar per un procés de dol amb les seves fases (negació, ira, negociació, tristesa, acceptació) i han d’adaptar-se a la nova situació. Triguen temps, i en aquest temps els estudis es poden veure afectats, així com les aficions, les relacions, etc. Heu de ser comprensius i deixar que s’adaptin.
  5. També és aconsellable explicar-los, de bon inici, que a partir d’ara el pare i la mare són persones solteres i que poden veure’s amb qui vulguin i quan vulguin. Els fills sempre tenen tendència a esperar secretament que el pare i la mare tornin a estar junts, deixeu-los clar que això no passarà, no poden viure de falses esperances. No els negueu la realitat, si us esteu veient amb algú els hi podeu dir, no cal que sàpiguen detalls… però així potser entendran per què esteu més enganxats al mòbil últimament o per què us han vist pel carrer amb la Pepita vàries vegades.
  6. Molt i molt important: no parleu malament del pare/mare davant els vostres fills. Ells us estimen a tots dos. No suporten veure que hi ha mal rotllo entre vosaltres, no els hi demostreu el vostre odi.
  7. Lligat amb el punt número 5, d’acord que podeu estar amb qui volgueu perquè sou lliures, però el fet que vosaltres pugueu estar amb qui vulgueu no vol dir que els vostres fills vulguin estar amb qui vosaltres esteu. De mare/pare només en tenen un i els costarà moltíssim acceptar a una altra persona a la seva vida. Eviteu portar a casa parelles/rotllos/rotlletes o similars, eviteu fer excursions conjuntes dient que només sou amics. El temps que passeu amb els vostres fills és ÚNIC i ells només volen estar amb vosaltres.
  8. La vostra prioritat a partir d’ara: ELS VOSTRES FILLS. El vostre objectiu: EL SEU BENESTAR. Si no teniu la sort d’estar amb ells cada dia, deixeu-los clar que hi sou presents: truqueu, aneu-los a veure, preocupeu-vos per l’escola, per les notes, per les seves activitats. Que ells sàpiguen que hi sou.
  9. De vegades voleu que estiguin tant contents que els compreu amb regals, el millor regal que poden tenir? la vostra companyia.
  10. Per acabar, recordar-vos que les parelles van i vénen, però els fills són PER SEMPRE.

I a tots els que no us separeu perquè els fills no ho suportarien només us diré una cosa: els fills noten tot el que passa al seu voltant i ells només volen una cosa: que els pares siguin feliços.

 

annapamplona

Buscando drogas en línea de investigación? Por ejemplo Xylocaine provoca entumecimiento en un área de su cuerpo. Dado durante el dia el parto. En segundo lugar trata problemas de ritmo cardiaco de emergencia. Hay remedios sólo para las mujeres. A continuación hay siete información que debe recordar acerca de “zitromax dosis“. ¿Cómo puede obtener buenas calificaciones información correcta acerca de “zithromax dosis“? Otra cuestión que debemos es “Azitromicina efectos secundarios“. Una investigación médica encontró que sólo el 14 por ciento de los pacientes que tomaron Wellbutrin le dijeron acerca de la disfunción sexual. También se conoce como impotencia como la incapacidad para alcanzar una erección adecuada para el coito. Una vez más Kamagra también yo se puede utilizar para resolver el problema otra queja según lo determinado por su médico.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *