Confinament coronavirus (III)

El fet d’estar tants dies confinats a casa, convivint en espais reduïts amb la mateixa gent 24h els 7 dies de la setmana (o amb nosaltres mateixes 24×7) pot fer que els problemes/determinades situacions que teníem pre-confinament augmentin, empitjorin, es mantinguin… en petits i grans. El confinament no ajuda si prèviament existia ansietat, episodis depressius, algun tipus d’addicció, separacions a mig fer, problemes adaptatius,… Tampoc ajuda si estàvem acostumats a fer molta vida social i ara ens trobem tancades a casa completament soles, o si tenim parella i hem d’estar un a cada banda, o si hem de passar 24h amb els fills enganxats.
.
.
.

En general la situació, malgrat haguem arribat a un estat d’acceptació general, és díficil de portar. I ens podem trobar amb alts i baixos. Com en un 🌪. No dubtis a assessorar-te amb mi o qualsevol altre professional de la salut per començar a posar les coses al seu lloc.

.
.
.

Les prediccions apunten que podrem començar a treballar de manera gradual. Jo compto que, en principi, durant el mes de maig podré tornar a rebre pacients a la meva estimada consulta. Ja hi signaria si fos així. I tant que hi signo!! Tinc moltes ganes de tornar a omplir l’agenda d’estones compartides amb totes vosaltres.
.
.
Recorda: l’exercici físic + una bona alimentació + descansar són aspectes claus per una bona salut mental.
.
.
Ja saps on trobar-me: contacte@annapamplona.com / 972931046 / www.annapamplona.com #santscolomadefarners #psicologia #psicoterapia #psicologos #psicologiaonline #coronavirus

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.