Separacions i divorcis

annapamplona-psicologia-separacions-i-divorcis

Quan la gent em truca per venir a consulta sempre demano que em facin 5 cèntims del que passa, per tenir una idea del que tractarem. Us podeu imaginar que ningú m’explica que és molt feliç, sinó tot el contrari. Últimament rebo forces casos de separacions de parelles i no us enganyaré, s’està repetint un patró amb la gent que veig… La dona deixa a l’home. No m’entretindré a analitzar per què passa això, hi ha casos de tot tipus. Estic d’acord que les dones no es resignin a viure al costat d’un home que no els omple durant anys. Sí, la majoria de les nostres àvies han viscut tota la vida “aguantant” al marit. Trist. Però no oblidem que els marits també han hagut d’ “aguantar-les” a elles. Avui en dia som més valents a l’hora de plantejar-nos una relació perquè no hi ha cap institució (abans la gran Església) que ens obligui a estar eternament amb la parella.

Dit això, m’agradaria centrar-me en la reacció que tenen els que han sigut abandonats. Us poso en situació: noia deixa a noi després de quatre anys de relació, aparentment perquè ella diu que s’ha de trobar a sí mateixa. Hi ha una tercera persona (home) que l’ajuda en aquest camí de cerca personal. Evidentment que quan ell em truca i parlem està destrossat, no es veu camí cap a la llum, hi ha tal buit dins seu que no hi ha manera de trobar plaer fent cap activitat, viu constantment pensant en la noia, mirant el famós whatsapp (a quina hora s’ha connectat, si està en línia…), pensant en la meravellosa vida que tenien junts, el que podrien fer, pensant com s’ho pot fer perquè li doni una altra oportunitat… Trucant, enviant missatges, parlant amb amics comuns i un llarg, molt llarg etcètera que només saben els que han sigut abandonats.

Llavors comencem a analitzar tot el que ha passat i, després d’algunes sessions, entre els dos ens adonem d’una cosa molt important: realment la relació que tenien no era tant bona. Seguim gratant i descobrim que ell no vivia amb plenitud perquè ella li havia tallat les ales, descobrim que el sexe no era tant bo com pensava, que havia deixat de fer totes les coses que l’omplien per estar amb ella, que fins i tot ja no planejava coses perquè ell no decidia res.

Però tot i saber això, tot i veure que ell no era el que era abans, que li havia xuclat tota la vitalitat… Tot i això la maleïda dependència emocional feia que ell volgués trucar-la, volgués estar amb ella. És molt més comfortable viure sabent que arribaràs a casa i et trobaràs a la dona allà al sofà que saber que estaràs més sol que la una mirant els mobles que s’ha endut. Som així, som animals de costums, creem vincles forts i no volem deixar-los anar fàcilment.

I mica en mica tot va canviant, la teràpia va donant els seus fruits i canviem el “vull tornar amb ella” pel “ara mateix crec que no m’agradaria estar amb ella”. El xip ha canviat, es veu tot amb una altra perspectiva. Entre els dos hem aconseguit que torni la il.lusió, les ganes de viure, conèixer gent, fer plans. Un gran treball en equip!! I és així com d’estar al fons del pou, mica en mica i sense pressa, sortim i veiem la llum. Ja ens podem penjar una medalla a la nostra autoestima. Ja ens podem abraçar a nosaltres mateixos. Ja podem VIURE PLENAMENT.

Contacte

Buscando drogas en línea? Por ejemplo Xylocaine provoca entumecimiento en un área de su cuerpo. Dado durante el dia el parto. En segundo lugar trata problemas de ritmo cardiaco de emergencia. Hay remedios sólo para las mujeres. A continuación hay siete información personal que debe recordar acerca de “zitromax dosis“. ¿Cómo puede obtener buenas calificaciones información personal correcta acerca de “zithromax dosis“? Otra cuestión que debemos es “Azitromicina efectos secundarios“. Una investigación médica encontró que sólo el 14 por ciento de los pacientes que tomaron Wellbutrin le dijeron acerca de la disfunción sexualidad. También se conoce como impotencia como la incapacidad para alcanzar una erección adecuada para el coito. Una vez más Kamagra también se puede utilizar para resolver otra queja según lo determinado por su médico forense.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *